Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 16:27

Γνωρίστε τον ταλαντούχο Βασίλη Βαξεβάνογλου (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βασίλης Βαξεβάνογλου γεννήθηκε στη σκιά του Παγγαίου... Στο μαρτυρικό προσφυγοχώρι των Κυργίων .

Από μικρό παιδί, μπολιάστηκε με τους βυζαντινούς ήχους που απέπνεε το Μικρασιάτικο μαράζι και τα αλέγρα παραδοσιακά τραγούδια που το εξευμένιζαν.

Φυσικό ήταν να λατρέψει τη μουσική και το τραγούδι .

Αυτοδίδακτος συνθέτης και στιχουργός εδώ και 15 χρόνια βαδίζει στο κακοτράχαλο και μοναδικά όμορφο μονοπάτι του λαϊκού τραγουδιού.

Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Θέμη Αδαμαντίδη , Δημήτρη Κοντολάζο , Κατερίνα Στανίση , Χρήστο Μενιδιάτη, KINGS, Σταύρο Φωτιάδη με τον οποίο κυκλοφόρησε και ένα εξαιρετικό ντουέτο με τίτλο " ΕΦΥΓΑ " αρχίζουν να αποτυπώνουν τα στέρεα βήματα του στην Ελληνική νύχτα.

Ο Βασίλης Βαξεβάνογλου με επιμονή και υπομονή μα πάνω απ'όλα με ατελεύτητη αγάπη διεκδικεί από το λαϊκό τραγούδι το μερίδιο που του ανήκει.

 

Διαβάστηκε 2777 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.