Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 20:18

Κλειστά δημοτικό, νηπιαγωγείο και ΚΔΑΠ Φυτειών λόγω της εποχικής γρίπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΘΕΜΑ: Αναστολή Λειτουργίας Σχολικής Μονάδας 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Φυτειών.
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖEI
Την αναστολή λειτουργίας του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Φυτειών για το διάστημα 18.02.2020 έως και 19.02.2020, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων γρίπης προκειμένου να γίνει σχετική απολύμανση για την προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών.
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΘΕΜΑ: Αναστολή Λειτουργίας Σχολικής Μονάδας Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Φυτειών.
ΑΠΟΦΑΣΙΖEI
Την αναστολή λειτουργίας του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Φυτειών για το διάστημα 18.02.2020 έως και 19.02.2020, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων γρίπης προκειμένου να γίνει σχετική απολύμανση για την προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φυτειών λόγω έξαρσης εποχικής γρίπης  
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  
Α.-Την αναστολή λειτουργίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΦΥΤΕΙΩΝ. Β.-Η αναστολή άρχεται από σήμερα 17/2/2020  ημέρα Δευτέρα και παύει την 19/2/2020 ημέρα Τετάρτη. Γ.-Η άρση της ανωτέρω απόφασης ορίζεται την Πέμπτη 20/2/2020 με την επανέναρξη λειτουργίας του ΚΔΑΠ και την προσέλευση των παιδιών.   
 
sinidisi.gr
 
Διαβάστηκε 1162 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.