Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 19:16

Προσλήψεις 53 ατόμων στο νοσοκομείο Αγρινίου – Αναλυτικά οι θέσεις και τα δικαιολογητικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας  γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου(εως 12 μηνών), συνολικά 53  ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης και καθαριότητας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου.

21 ΥΕ Φυλάκων

32 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.7  και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, (από 9:00 έως 13:00) είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, Ν.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, Τ.Κ. 30100, ΑΓΡΙΝΙΟ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη: κ. Σπανουδάκη Ευφροσύνης και κ. Μηλαροκώστα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 2641361-119, 121).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1-2020

 
aftodioikisi.gr
Διαβάστηκε 2608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.