Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 18:16

Αντιπροσωπεία γονέων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου στην Δ’ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκε η Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019 -2020.

Η περιφερειακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου κι ώρα 11:30 π. μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη των Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Μουσικών σχολείων, Άρτας, Ιωαννίνων, Τρικάλων, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αγρινίου, και Άμφισσας. Εκ μέρους των γονέων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου παραβρέθηκαν ως αντιπρόσωποι οι κοι Θανάσης Κωνσταντίνου και Έφη Γαντζούδη, η οποία και συμμετείχε στο Προεδρείο της σύσκεψης.. Σημειωτέον ότι το σχολείο μας είναι το μοναδικό Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος για τα ζητήματα των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων όπως τα κτίρια, η έγκαιρη στελέχωση των σχολείων από όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών, η σίτιση, η μεταφορές κ.α. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι επίλυσής τους.

Η αντιπροσωπεία του σχολείου μας συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Γονέων Δυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, με τους οποίους υπήρξε πολύ καλή επικοινωνία και εποικοδομητική συζήτηση. Επόμενο βήμα η επίσημη σύσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1011 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.