Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 10:58

Πέμπτη «Σύναξη Νέων και Νέων Ζευγαριών» της ενορίας Αγίας Τριάδας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη Χάρη και τη βοήθεια του Θεού, το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πέμπτη «Σύναξη Νέων και Νέων Ζευγαριών» της ενορίας μας, με θέμα: «Πως η Ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια θα ζήσει το Τριώδιο».

Οι «Συνάξεις Νέων και Νέων Ζευγαριών» που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των ποιμαντικών δραστηριοτήτων της ενορίας μας, είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε και στοχεύει μέσα από τις ομιλίες και τον διάλογο που ακολουθεί, να στηρίξει τους νέους ανθρώπους και τον θεσμό της οικογένειας.

Οι «Συνάξεις Νέων και Νέων Ζευγαριών» πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Η επόμενη «Σύναξη Νέων και Νέων Ζευγαριών» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με θέμα: «Η αξία της νηστείας και της προσευχής κατά την είσοδο μας στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή».

 
 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.