Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:38 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 22:27

Αγρίνιο: Η προσκοπική οικογένεια έκοψε την πίτα της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για άλλη μία φορά η προσκοπική μας οικογένεια συγκεντρώθηκε για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα! Πρόσκοποι, γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στη Παλιά Λαχαναγορά του Αγρινίου το απόγευμα της Κυριακής. 

Την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα από Λυκόπουλα, Προσκόπους, Ανιχνευτές, Μέλη Ε.Κ.Σ. , Παλαιούς Προσκόπους, γονείς, χορηγούς και φίλους της Προσκοπικής Κίνησης προλόγισαν οι αρχηγοί Βαθμοφόροι του συστήματος Αγρινίου και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π. Τσιχριτζής, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπ. Φλώρος, η πολιτευτής Γ. Μπόκα, ο πρόεδρος της επιτροπής προσκόπων Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αρχηγός του 1ου συστήματος Άκης Παπαδήμας και ο έφορος των προσκόπων Παντελής Μετζεντζής.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε με βίντεο το προσκοπικό έργο που πραγματοποιείται στα τμήματα, λυκόπουλων (παιδιά 7-11 ετών) προσκόπων (παιδιά 12-15 ετών), ανιχνευτών (παιδιά 15-18 ετών) και με άλλες δράσεις που πραγματοποιούνται σε εκπαιδευτικές εξορμήσεις τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.