Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:23 μμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 08:43

Το καλό όνομα δεν ξεχνιέται εύκολα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βασίλης Νικάκης είναι σπάνια περίπτωση. Ας λέει συχνά ο ίδιος ότι οι καλές διαιτησίες ξεχνιούνται γρήγορα, ενώ μια κακή διαιτησία αρκεί να σε στιγματίσει, ο ίδιος άφησε ένα καλό όνομα πίσω του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Και αυτό βέβαια αναγνωρίζεται, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πλέον δεκαετίες από το τότε που κρέμασε την σφυρίχτρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που για άλλη φορά η προσφορά του εκτιμήθηκε από το Σύλλογο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας, που στην πρόσφατη εκδήλωσή του τον τίμησε.

Και ίσως να μην είναι τυχαίο που και η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και το δήμο Αγρινίου είχε θετικό πρόσημο. Ο Βασίλης Νικάκης ήταν πάντα από τις πιο ψύχραιμες και τις σοβαρές φωνές στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου. Ακόμη κι αν διαφωνούσες με τα λεγόμενά του, δεν μπορούσες να μην αναγνωρίσεις ότι οι τοποθετήσεις του, εκφέρονταν με τρόπο θεσμικό, σοβαρό και χωρίς εντυπωσιασμούς και πάντα κάτι πρόσθεταν στις συζητήσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1927 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.