Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:30 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 08:34

Αλυζιακό Καρναβάλι στην Κανδήλα και κούλουμα στην παραλία “Μαραθάκι” (Κυρ 1 - Δευ 2/3/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αλυζιακό Καρναβάλι είναι πλέον θεσμός 16 χρόνων. Θεσμός Πολιτισμού και δημιουργίας με διοργανωτή την Καρναβαλική Επιτροπή Κανδήλας, αποτελούμενη κυρίως από νέους ανθρώπους και όχι μόνο, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό φέτος πλημμυρισμένη στο σύνολό της από Γυναίκες,  με μοναδικό σκοπό την εθελοντική και αυθόρμητη προσφορά τους.

Μαζί μας και ο κόσμος του χωριού μας που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε, δίνοντας μας δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση να συνεχίζουμε δημιουργικά ώστε κάθε χρόνο το Καρναβάλι μας να γίνεται καλύτερο.

Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το Αλυζιακό Καρναβάλι, το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη. Το πλουτίζουν κάθε χρόνο με νέες ιδέες, με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του.

Σας προσκαλούμε όλους στο Καρναβάλι μας στην Κανδήλα, για να γίνετε μέτοχοι μιας γλυκιάς περιπλάνησης πολιτισμού. Να συμμετάσχετε ως Καρναβαλιστές είτε ως απλοί θεατές στο αποκριάτικο ξεφάντωμά μας. Μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς saba και latin, μαζί με τα παιδιά μας, όλοι μαζί με χορό, κέφι και χαρά.

Την Καθαρή Δευτέρα όπως κάθε χρόνο σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα στην παραλία Μαραθάκι. Εκεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος με την Καρναβαλική Επιτροπή Κανδήλας θα μοιράσει στον κόσμο σαρακοστιανά εδέσματα  μαζί με την παραδοσιακή φασολάδα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1796 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.