Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:43 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 10:43

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλειου Γκίζα προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Γρηγόρη Βαρελά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ.Βασίλης Γκίζας εκφράζει, εκ μέρους της ναυπακτιακής κοινωνίας, τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Γρηγόρη Βαρελά.

Ο Γρηγόρης Βαρελάς προσέφερε πολλά στον τόπο μας, καθώς υπήρξε άνθρωπος πολυπράγμων και δωρητής.  Χρηματοδότησε, αλλά και φρόντισε ο ίδιος προσωπικά ώστε σημαντικά έργα γλυπτικής να κοσμούν την περιοχή μας και συγκεκριμένα το Αντίρριο, την Ναύπακτο, αλλά και την ορεινή Ναυπακτία.  Πολυγραφότατος με άρθρα του να δημοσιεύονται στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, την ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Εθνικός Κήρυξ», αλλά και στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Με καταγωγή από την Ελευθέριανη Ναυπακτίας, σπούδασε Στατιστική και μετεκπαιδεύτηκε στο εξωτερικό λαμβάνοντας σημαντικές υποτροφίες, ενώ υπήρξε ισόβιο μέλος του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Διαβάστηκε 885 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.