Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 09:30

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του συλλόγου διαβητικών Αιτωλ/νίας "Γλυκειά Οικογένεια" (Σαβ 15/2/2020 17:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Αιτ/νιας «Γλυκιά Οικογένεια» θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Χαριλάου Τρικούπη 31, Αγρίνιο.

Επίσης θα διεξαχθούν εκλογές για Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπων του συλλόγου στην ΠΟΜΜΑΜΕΑ ΔΕ & ΝΙΝ (Περιφερειακή Ομοσπονδία ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων). Θα παραστεί αντιπρόσωπος της ΠΟΜΜΑΜΕΑ από την Πάτρα, ο κος Χαροκόπος Αντώνης. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι πριν την έναρξη των διαδικασιών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα επαναληφθούν την ίδια μέρα στο ίδιο μέρος μία ώρα μετά, δηλ. 18:00μμ.

Στο τέλος των διαδικασιών θα ακολουθήσει κοπή πίτας του Συλλόγου.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη να παραστούν στην Γενική Συνέλευση και όποιο νέο μέλος θέλει μπορεί να προσέλθει για εγγραφή και να λάβει μέρος στην διαδικασία.

Διαβάστηκε 1526 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 09:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.