Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 18:10

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υιοθετεί το Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορεών του νομού κατά της εκτροπής του Αχελώου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου που συνήλθε στις 10.02.2020 στην Ι.Π. Μεσολογγίου, ομόφωνα υιοθέτησε το Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Αιτωλοακαρνανίας Κατά της Εκτροπής του Αχελώου Ποταμού στη Θεσσαλία.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,  άλλωστε, συμμετέχει στη Συντονιστική Επιτροπή από της ιδρύσεώς της και θα είναι παρών σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να αποτραπεί το “εγκληματικό” αυτό έργο.

Καλεί τα μέλη του να ενεργοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλεί επίσης την Κυβέρνηση, να αναθεωρήσει τις  εξαγγελίες της περί υλοποίησης του φαραωνικού αυτού έργου, που θα έχει καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, και να εφαρμόσει τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις που υιοθετούν τα αναθεωρημένα σχέδια διαχείρισης, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση διαχρονικών και αξιόπιστων λύσεων σε ότι αφορά την άρδευση των λεκανών απορροής Θεσσαλίας και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1029 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.