Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 14:54

Μεσολόγγι: Σύσκεψη για τις Εορτές Εξόδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/2 η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου  για τις Εορτές Εξόδου. Αντικείμενο της συνάντησης του πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου, ήταν η συζήτηση  για την άρτια διοργάνωση των Εορτών,  που φέτος κορυφώνονται το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Απριλίου 2020.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, η εμβέλεια και το κύρος  της διοργάνωσης που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθους  κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απαιτεί άψογο συντονισμό ενεργειών και δυνάμεων. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η συνεννόηση με τις τοπικές αρχές.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Μητροπολίτη κ. Κοσμά ο Πρωτοσύγκελος π. Επιφάνειος Καραγεώργος, οι εκπρόσωποι του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμεναρχείου και ο Τελετάρχης των Εορτών Εξόδου Μάκης Γιώτης.

Διαβάστηκε 1074 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.