Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:22 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 14:37

Την Σχολή Γεωπονικών Επιστημών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και των τμημάτων που εδρεύουν στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Ο Κώστας Λύρος συμμετέχοντας στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας κατά τον χαιρετισμό του προς τις  πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρθηκε στην πολύχρονη παράδοση που διατηρεί η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου σχετικά  με την ανάπτυξη και υποστήριξη τριτοβάθμιων  εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

«Θα είμαστε πάντα παρόντες ως δημοτική αρχή για να συζητούμε άμεσα με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών κάθε δυνατότητα συνεργασίας έτσι ώστε η λειτουργία της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών να λειτουργήσει δημιουργικά σε κάθε επίπεδο» επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, προσθέτοντας πως οι κτηριακές υποδομές που «κληροδοτήθηκαν» από το πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου στο πανεπιστήμιο Πατρών είναι πλήρεις για την ανάπτυξη της Σχολής αλλά και την επέκταση γνωστικών αντικειμένων.

Διαβάστηκε 1030 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.