Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:08 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 14:28

Λιάβας: «Είμαι σίγουρος ότι θα σωθεί ο Παναιτωλικός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη της εβδομάδας στην ιστοσελίδα της Superleague, απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων….

Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Σε είδαμε αρχηγό της ομάδας σε τόσο νεαρή ηλικία. Πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;

–       Ήταν ιδιαίτερη τιμή να φορέσω το περιβραχιόνιο της αγαπημένης μου ομάδας, πόσο μάλλον σε μικρή ηλικία.

Κώστας Ντινιάδης

Γιώργο συγχαρητήρια για την πορεία σου μέχρι τώρα. Ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και τι πρέπει να βελτιώσεις;

–       Σε ευχαριστώ πολύ. Στα θετικά μου στοιχεία πιστεύω είναι η δυνατότητα να προσαρμόζομαι στις ανάγκες διαφορετικών θέσεων που κλήθηκα να παίξω. Η βελτίωσή μου στο επιθετικό κομμάτι είναι κάτι που προσπαθώ να πετύχω μέσα από τη δουλειά που κάνω.

Μανώλης Κλαδάκης

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας και τι πιστεύεις μέχρι το τέλος της σεζόν; Θα τα καταφέρετε;

–       Η φετινή πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που θέλαμε. Όλοι διαπιστώνουν ότι ο Παναιτωλικός άξιζε να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Και η ατυχία έπαιξε ρόλο και τα δικά μας λάθη. Μας αδικεί η θέση μας, αλλά δουλεύουμε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Θα παλέψουμε έως το τέλος και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Γιώργος Πιλαλίδης

Αν και η ομάδα είναι καλή, δεν παίρνει αποτελέσματα. Πιστεύεις ότι είναι γκίνια, ψυχολογία ή κάτι άλλο;

–       Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά σίγουρα φταίνε πολλά πράγματα. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε στην αρχή της σεζόν, δεν βοήθησε και η τύχη, οπότε είμαστε σε αυτή την θέση τώρα.

Ντίνα Θώδη

Πως σκέπτεσαι την καριέρα σου στο ποδόσφαιρο σε 10 χρόνια; Είσαι πρότυπο για πολλά νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο. Τι ήταν αυτό που έκανες εσύ για να φτάσεις αυτόν τον στόχο σε μικρή ηλικία; Εκτός από ταλέντο τι άλλο πιστεύεις ότι χρειάζεται;

–       Δύσκολο να πάω τόσο μακριά και να σκεφτώ τι θα έχει γίνει μετά από μια δεκαετία. Επικεντρώνομαι στο παρόν και προχωράω. Το ταλέντο είναι απαραίτητο όμως χωρίς σκληρή δουλειά, πίστη και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, δεν μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα.

Αντώνης Γεωργεδάκης

Πιστεύεις ότι υπάρχει ελπίδα για σωτηρία και αν ΝΑΙ μπορείτε να χτυπήσετε εξάδα του χρόνου;

–       Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία αλλά δεν είναι καιρός να θέσουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Παναγιώτης Καραπιπέρης

Ποιο είναι το ηθικό που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά τους τελευταίους αγώνες της ομάδας; Είστε αισιόδοξοι για την σωτηρία και με ποιο τρόπο πιστεύεις ότι θα επιτευχθεί;

–       Υπάρχει αισιοδοξία. Ξέρουμε ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Έμψυχο δυναμικό με ποιότητα υπάρχει στην ομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, οπότε αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα επιτευχθεί ο στόχος.

Χρήστος Χασιώτης

Θα ήθελες να συνεχίσεις την καριέρα σου σε κάποια ομάδα του εξωτερικού και αν ναι σε ποια;

–       Ναι θα το ήθελα. Είναι μια πρόκληση για μένα το εξωτερικό, αλλά δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ομάδα στο μυαλό μου.

Αντώνης Σαγιάννης

Μετά από τις συνεχόμενες και επιτυχημένες κλήσεις στις μικρότερες εθνικές ομάδες και τις καλές σου εμφανίσεις στο πρωτάθλημα πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος για την εθνική αντρών;

–       Είναι πολύ δύσκολο να κληθείς στην Εθνική Ανδρών σε μικρή ηλικία. Είναι τιμή μου που έχω αγωνιστεί με όλες τις Εθνικές ομάδες έως τώρα, από την Παίδων έως την Ελπίδων. Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο να δουλέψω περισσότερο και να βελτιώσω αρκετά πράγματα. Μακάρι στο μέλλον να κληθώ και στην Εθνική Ανδρών.

SDNA.GR

Διαβάστηκε 2132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.