Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 00:08

Gerald Butler: Στην… Σπάρτη ο κινηματογραφικός “Λεωνίδας” ως λαμπαδηδρόμος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί ο Gerald Butler να ενσάρκωσε τον Λεωνίδα από… κινηματογραφικά στούντιο και όχι στην Σπάρτη, ωστόσο πλέον θα βρεθεί και στο σημείο όπου… ήταν βασιλιάς ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε στην ταινία για τους 300 που “απογείωσε” την καριέρα του!

Στην Σπάρτη, λοιπόν, θα βρίσκεται στις 14 Μαρτίου ο Σκωτσέζος ηθοποιός. σύμφωνα με ανακοίνωση που πραγματοποίησε πριν από λίγο, στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας.

Ο χολυγουντιανός αστέρας θα βρεθεί στην πόλη στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο 2020.

Ο Μπάτλερ ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη ταινία του 2006 “300” που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.

Πηγή: laconialive.gr, Newsit

Διαβάστηκε 1055 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.