Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:12 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 22:21

Μουσική: η Αγρινιώτισσα Φρύνη Θετάκη βάζει τα «δύο φτερά» και στήνει «έναν καθρέφτη για εσένα » (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καινούρια χρονιά καινούριοι καλλιτέχνες! Λίγο πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Αγρινιώτισσα Φρύνη Θετάκη με «δύο φτερά» και μεγάλη χαρά στήνει στο YouTube ένα μεγάλο πάρτυ στο οποίο είναι όλοι καλεσμένοι, γιατί στο τέλος ο έρωτας μας βρίσκει όλους!

Περιπλανώμενη στους δρόμους της ζωής και της τέχνης πειραματίζεται με στίχους και μελωδίες δημιουργώντας νέους ήχους και ιστορίες. Βάζει «τα δύο φτερά της» και μας καλεί να βρούμε τον «δικό μας καθρέφτη» γνωρίζοντας πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν μέσα από στιγμές, φίλους και έρωτες, στις ελάχιστες αγκαλιές που νοιώθουμε «σπίτι» μας.

Στα «Δύο Φτερά» μας προτρέπει να ακολουθήσουμε μια πεταλούδα με δύο καρδιές που ταξιδεύει στις εποχές ψάχνοντας απαντήσεις και λύσεις αν και κατά βάθος ξέρει ότι ο έρωτας είναι η μόνη απάντηση, η μόνη στιγμή ελευθερίας και αλήθειας και ας μας ωθεί να χάνουμε την ψυχραιμία μας.

Στο «A Mirror For You» στήνει έναν καθρέφτη μπροστά μας και μας παρακινεί να βρούμε το θάρρος να ονειρευτούμε, να δημιουργήσουμε και να ζήσουμε όπως ζητά η ψυχή μας γιατί βρίσκουμε τα καλύτερα κομμάτια μας όταν καθρεφτιζόμαστε στα μάτια των άλλων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.