Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 19:20

Μήπως δαπανώ πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μήπως δαπανώ πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο;
 
Κι αν το κάνω, 
με ποιους συναναστρέφομαι 
και τι είναι αυτό που μοιράζομαι μαζί τους;
 
Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου γιορτάστηκε για 17η συνεχόμενη χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Από νωρίς, η αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομίγι του Υπουργείου Παιδείας γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα από τους νικητές του πανελλήνιου διαγωνισμού που οργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα "Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο" και στόχο να αποτυπώσουν τα ίδια τα παιδιά τις ιδέες τους για το πως αντιλαμβάνονται το ποιοτικό-θετικό διαδίκτυο και την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο.
 
Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Αγρινιώτισσα συγγραφέας Αριάδνη Δάντε, για να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τους ειδικούς του χώρου που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου.
 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τις διαδικτυακές συνήθειες των παιδιών, τον επηρεασμό από τα κοινωνικά δίκτυα και τα online παιχνίδια. Τα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται στο σύνδεσμο: https://saferinternet4kids.gr/nea/apotelesmata-ereynas-19-20/ και είτε είστε γονιός, είτε εκπαιδευτικός πιστεύουμε ότι αξίζει να τα μελετήσετε.
 
 
chipoupolis.blogspot.com
 
Διαβάστηκε 4703 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 20:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.