Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:39 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 18:56

Το ΟΧΙ του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έχει παρέμβει πολλές φορές για θέματα που δεν αφορούν άμεσα στον αθλητισμό, αλλά έχουν ευρύτερο χαρακτήρα και ενδιαφέρον. Το ίδιο έκανε και τώρα που το μείζον θέμα της εκτροπής του Αχελώου ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. Αναλαμβάνοντας δράσεις που εκφράζουν την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας. Με θεματικό τεύχος του επίσημου περιοδικού και με πανό στο γήπεδο. Για τις δράσεις αυτές αναφέρει:

Ο Παναιτωλικός με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τάσσεται κατά της επιχειρούμενης εδώ και χρόνια βάναυσης περιβαλλοντικής παρέμβασης με καταστροφικά αποτελέσματα. Λέει ΟΧΙ στην εκτροπή του ποταμού ΑΧΕΛΩΟΥ, που κάποιοι επαναφέρουν ως σενάριο παρά τις έξι αρνητικές γνωμοδοτήσεις του ΣτΕ.
Το σχετικό πανό στο γήπεδο και το Yellow Power που αφιερώθηκε εξ’ ολοκλήρου σ’ αυτό το θέμα (θα βρείτε την ηλεκτρονική του μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα μας https://www.panetolikos.gr/12-tefchos/), εκφράζουν τις απόψεις μας. Οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές το περιβάλλον όπως το παραλάβαμε.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 2170 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα