Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 18:35

Στην κορυφαία διεθνή έκθεση Βιολογικών Προϊόντων ο Α.Σ. Νεάπολης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα αρίστης ποιότητας βιολογικά Ακτινίδια και Σπαράγγια της Αιτωλοακαρνανίας, …στις αγορές του κόσμου!

Η κορυφαία διεθνής έκθεση βιολογικών τροφίμων και ποτών, BIOFACH πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, παράλληλα με τη VIVANESS into natural beauty, τη μεγάλη διεθνή έκθεση φυσικών καλλυντικών, αποτελώντας και πάλι το κορυφαίο σημείο συνάντησης για εμπόρους, προμηθευτές, παραγωγούς κι επαγγελματίες του κλάδου.

 

Περίπου 2.900 εκθέτες (258 εκθέτες στη VIVANESS) από 88 χώρες παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους και τις τάσεις της αγοράς σε περίπου 50,000 επισκέπτες από 134 χώρες, επιβεβαιώνοντας και το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

Ξεχωριστή θέση μεταξύ των εκθετών, με εντυπωσιακό μάλιστα αυτόνομο Περίπτερο, έχει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης, στο ευρύτερο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει, συχνότατα από κοινού με τον Α.Σ. Ένωση Αγρινίου, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων.

Ιδιαίτερη έμφαση στην έκθεση της Νυρεμβέργης δίνει ο Α. Σ. Νεάπολης στην προβολή και προώθηση των αρίστης ποιότητας βιολογικώς παραγόμενων ακτινιδίων και σπαραγγιών της Αιτωλοακαρνανίας.

Σημειώνουμε ότι η BIOFACH, υπό την αιγίδα του IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) και την υποστήριξη του BOLW (Διεθνής Σύνδεσμος Βιολογικών Τροφίμων) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθώς όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται είναι πιστοποιημένα βιολογικά και τηρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Διαβάστηκε 1609 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία