Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 17:44

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Εργαζόμενοι στα ΚΟΙΠΑ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην   πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν  οι Εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δ. Αγρινίου. Ο πρόεδρος  του ΔΣ Γιάννης Βασιλείου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την καλή συνεργασία και  ευχήθηκε καλή χρονιά με δύναμη και υγεία σε αυτούς και τις οικογένειες τους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Γιαννιώτης και  τα μέλη Αλέκα Καπελάκη και  Τραγουλιάς Φώτης.

Στην αξία του έργου που παρέχεται στην τοπική κοινωνία, μέσω των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και των Δομών για την Τρίτη Ηλικία και τα άτομα με αναπηρίες, τα ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης  Λάμπρος Δημητρογιάννης και η   Περιφερειακή Σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούρδα.

Το ΔΣ της ΚΟΙΠΑ ευχαρίστησε ακόμη  την ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία διέθεσε 70 εισιτήρια στο Κ.Δ.Α.Π. «Αερόστατο» του Δ. Αγρινίου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου.

Διαβάστηκε 928 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.