Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:14 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 19:14

Παναιτωλικός: Διακοπές από σήμερα – Δεύτερα 4 Ιανουαρίου με Παναθηναϊκό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις διακοπές των Χριστουγέννων απολαμβάνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές , αλλά κι το προπονητικό τιμ του Παναιτωλικού. Η νίκη επί του Ηρακλή σε συνδυασμό με την διακοπή του πρωταθλήματος ώθησαν τον Γιάννη Μαντζουράκη να χορηγήσει 6ημερη άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.

Αν και ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί το ημερολογιακό και ωριαίο πρόγραμμα των αγώνων του β΄ γύρου η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των καναρινιών θα είναι το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 7.30 μμ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές μιας και η ομάδα της Αθήνας είναι τιμωρημένη. Δεν αποκλείεται στην διάθεση του Γιάννη Μαντζουράκη να βρίσκονται και νέοι ποδοσφαιριστές που θα έχουν ήδη αποκτηθεί. 

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1825 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.