Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 21:35

Μεσολόγγι: Σαββατόβραδο αφιερωμένο στον Κρόνο (Σαβ 15/2/2020 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Messolonghi By Locals, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB, θα πραγματοποιήσουν βραδιά Αστρονομίας-Διαστημικής αφιερωμένη στον εντυπωσιακό Κρόνο.

Εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση από τα μέλη της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας, προβολή του ντοκιμαντέρ “Βουτιά Θανάτου στον Κρόνο-Death Dive to Saturn” και στο τέλος συζήτηση και πολλές ερωτήσεις στα μέλη της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας.

* “Βουτιά θανάτου στον Κρόνο – Death Dive to Saturn”. Ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει την ιστορία του διαστημόπλοιου Κασίνι.
Ύστερα από δεκαετίες εκπληκτικών ανακαλύψεων, το διαστημόπλοιο Κασίνι ξεκινά την τελευταία και πιο τολμηρή αποστολή του: μία βουτιά κάτω από τους δακτυλίους του Κρόνου.

Συνδιοργάνωση:

Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας
Messolonghi By Locals

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.