Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 21:07

Aναβολή του ΑΕΚ – Παναιτωλικός ή του ΠΑΟ – Ολυμπιακός στο βόλεϊ ζητά η αστυνομία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, η αστυνομία ζητεί αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» για το κύπελλο ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 19/2 στις 18.30 ή του αγώνα βόλεϊ (β’ τελικός του league cup) Παναθηναίκού – Ολυμπιακού, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με ώρα έναρξης τις 18.00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή της αστυνομίας ζητείται η χρονική μετάθεση του ενός εκ των δύο αγώνων ώστε να μην συμπίπτουν ημερολογιακά λόγω της αντιπαλότητας των φιλάθλων ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και παρότι ο αγώνας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, για την προστασία των συμμετεχόντων στις αθλητικές διοργανώσεις, τη δημόσια ασφάλεια και την πρόληψη επεισοδίων.

Με άλλα λόγια η αστυνομία φοβάται ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα επιτεθούν στο ΟΑΚΑ κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικού που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών…

Γιώργος Φραδελάκης

sdna.gr

Διαβάστηκε 2093 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.