Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:05 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 16:26

Παναιτωλικός: Ενωτικό κλίμα, εκδρομή για φαγητό στους παίκτες και ο Αχελώος στο προσκήνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε παραλιακή ταβέρνα στο Κατάφουρκο της Αμφιλοχίας την περασμένη Παρασκευή έγινε η πιο πρόσφατη ενωτική κίνηση εντός του οργανισμού του Παναιτωλικού, εκεί όπου η διοίκηση στη ουσία πήγε… εκδρομή όλη το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία μετέβησαν με πούλμαν στην περιοχή και εν μέσω… μνημειώδους ψαροφαγίας επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει αυτή την εποχή στην ομάδα. Παίκτες και προπονητικό team έδειξαν ενθουσιασμένοι από την πρωτοβουλία των διοικούντων και η όλη αίσθηση ήταν ότι η ομάδα «πάει για πόλεμο»(έκφραση που ακούστηκε αρκετές φορές) ενωμένη.

Η κοινή στόχευση και η στάση ως ενιαίος οργανισμός φαίνεται στον Παναιτωλικό και από την θεματολογία που θα έχει το περιοδικό της ομάδας το «Yellow Power» που θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον Αχελώο, την ιστορία του, τις προσπάθειες για εκτροπή του, τους αγώνες και τις δικαστικές νίκες υπέρ του αλλά και την αγωνία της Αιτωλοακαρνανίας για την τύχη του ποταμιού που την καθορίζει εδώ και αιώνες.

Γενικά, μπορεί να πει κανείς ότι οι δυσκολίες έχουν ενώσει δυνάμεις όπως φάνηκε και από την ανακοίνωση που έβγαλαν από κοινού η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης κι οι παλαίμαχοι της ομάδας, η οποία, κατά γενική ομολογία έθεσε τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

Όλα αυτά όσοι είναι κοντά στην ομάδα αναμένουν να το δουν και με την προσέλευση του κόσμου στον απογευματινό αγώνα με τον Βόλο, από όσους τουλάχιστον δεν έχουν κανονίσει κάτι άλλο, αφού είναι και η εποχή της… πίτας και της σύσκεψης φορέων και στελεχών…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1942 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.