Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:33 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 14:51

Δειλινό στον χειμωνιάτικο Μύτικα Αιτ/νίας με πανσέληνο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Μύτικας Αιτ/νίας, ένα μικρό πανέμορφο χωριό χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στην κρυστάλλινη θάλασσα του Ιονίου, με τα κοντινά πανέμορφα και μαγικά νησάκια του Καλάμου και Καστού Ιονίου Πελάγους και λίγο πιο μακριά το Μεγανήσι, την Άτοκο, τον Σκορπιό και την Λευκάδα.
 
Ο Μύτικας είναι ένα μέρος με εξαιρετικές προοπτικές στον τουρισμό, ένεκα της μοναδικής του θέσης και της φυσικής ομορφιάς του, που εμείς οι ντόπιοι κάποιοι φορά την παραβλέπουμε και την υποτιμούμε και κλειδί για την τουριστική ανάπτυξη όλης της Αλυζίας. Του λείπουν αρκετά πράγματα, αρκετές βασικές υποδομές, με πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα του και υπάρχουν πολλά χρονικά σημεία στο παρελθόν, που έχουν γίνει τραγικά λάθη.
Ο Μύτικας θα πάει  μπροστά, όταν πρωτίστως εμείς οι κάτοικοι του τον αγαπήσουμε πραγματικά και επιδιώξουμε με ανιδιοτέλεια την τουριστική του ανάπτυξη, με μέτρο και με σεβασμό στο περιβάλλον.
Με 11 πολύ όμορφες φωτογραφίες από drone, που μας έστειλε ο αναγνώστης του blog μας κ. Φώτης Λυγκώνης (τον ευχαριστούμε πολύ), σας λέμε καλή Κυριακή και υπομονή, το Καλοκαίρι πλέον αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.
mytikaspress.gr
Διαβάστηκε 3357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.