Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 12:32

Α.Ο. Αγρινίου: Ο Ανδρέας Κασσιούμης στη συνέντευξη της εβδομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ανδρέας Κασσιούμης είναι ο παίκτης του Α.Ο. Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας".
Ο νεαρός center αναφέρθηκε στη νίκη επί της Δάφνης Δαφνίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τρίτωνα το Σάββατο στις 5 το απόγευμα και στη συνολική εικόνα που έχει από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ανδρέα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι πήρατε τη νίκη στο φινάλε απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου. Τι θεωρείς ότι μέτρησε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;
Πιστεύω πως μέτρησε πολύ το γεγονός ότι σε μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητικού επιτελείου μας. Και επίσης ότι μπήκαμε μέσα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και δείξαμε πάθος και αφοσίωση, για να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη.

Θεωρείς ότι πλέον έχετε τον τρόπο να παίρνετε και παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, κάτι που έχετε πετύχει στις δύο τελευταίες νίκες σας;
Στα τελευταία λεπτά σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η δουλειά, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας τύχη. Δουλεύουμε πολύ σε αυτές τις καταστάσεις στην προπόνηση και σίγουρα θέλει και τύχη. Είναι ένας παράγοντας που μας βοήθησε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά μας έχει κοστίσει και κάποιες ήττες, που θα μπορούσαμε να τις αποφύγουμε, αν δεν είχαν φτάσει κάποια ματς μέχρι εκεί.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Τρίτωνα. Ποιες είναι οι αλλαγές σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος όταν είχατε πάρει τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο;
Με τον Τρίτωνα είχαμε παίξει στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το Σάββατο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κάτω από άλλες συνθήκες. Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και σίγουρα είναι καλά προετοιμασμένες.

Ποιο θεωρείς ότι θα είναι το "κλειδί" για τη νίκη σε αυτό τον αγώνα;
Θεωρώ ότι το "κλειδί" για τη νίκη μας είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί από το προπονητικό τιμ. Και επίσης πρέπει να παίξουμε όπως στα παιχνίδια που νικήσαμε. Με πάθος, συγκέντρωση και αφοσίωση.

Ποια είναι η συνολική εικόνα που έχεις για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά;
Είναι ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό ειδικά τη φετινή χρονιά. Έχουν έρθει αρκετές ομάδες από τη Β΄ Εθνική μεταξύ τους και η δική μας και έχουν δείξει ότι προσαρμόζονται και στέκονται επάξια σε όλα τα παιχνίδια. Από την πρώτη αγωνιστική έχουμε δει μεγάλες ανατροπές, σημαντικά διπλά και νίκες στον πόντο. Αυτό κατά την προσωπική μου άποψη σημαίνει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Θεωρώ ότι με εξαίρεση το Χαρίλαο Τρικούπη που δείχνει ότι έχει πάρει διαφορά ασφαλείας, καμία άλλη ομάδα δεν έχει διασφαλίσει τη θέση της στο πρωτάθλημα.

 

Διαβάστηκε 1986 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.