Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 11:04

Η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα απο τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» στις 23 Φεβρουαρίου 2020 (21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» σε συνεργασία με την Κοινότητα Καλυβίων, διοργανώνουν Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων Studio Πιθάρι στο Γιαννούζι Αγρίνιου (οδός Ηρακλείτου).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εκδήλωση πραγματοποιείται και φέτος με σκοπό το αντάμωμα όλων των συγχωριανών και προσκαλούνται όλοι, ακόμη και αυτοί που ζουν μακριά από το χωριό μας, να έρθουν να περάσουν μια όμορφη βραδιά!

Το Studio Πιθάρι είναι ένας χώρος κομψός, άνετος εσωτερικά και εξωτερικά, με πανέμορφο καταπράσινο κήπο με πισίνα, αλλά και ιδιαίτερα φροντισμένο φωτισμό στο χώρο, δημιουργώντας έτσι μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα εντυπωσιακό σκηνικό για αξέχαστες κοινωνικές εκδηλώσεις όλο τον χρόνο. Ο εσωτερικός χώρος είναι αμφιθεατρικός και βρίσκεται  στο Γιαννούζι Αγρίνιου.

Τιμή εισόδου στην χοροεσπερίδα, 10€ με φαγητό.

Τηλέφωνα για προσκλήσεις και κρατήσεις: 26410-95081, 6987668368

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 2134 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.