Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:48 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 11:03

Ο λογαριασμός του νέου ΕΝΦΙΑ: Πόσο θα πληρώσουμε το 2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο κουβάρι των νέων αντικειμενικών αξιών που θα αποκτήσουν τα ακίνητα σε όλη τη χώρα τον Μάιο έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν οι ιδιώτες εκτιμητές.

Με αυτοψίες και συλλογή στοιχείων για τις περιοχές που έχει αναλάβει ο καθένας έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν τις νέες τιμές ζώνης.

Ο χρόνος τούς πιέζει καθώς μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν έτοιμες τις νέες αντικειμενικές αξίες για το 50% των περιοχών, ενώ το υπόλοιπο 50% θα πρέπει να παραδοθεί στο υπουργείο Οικονομικών έως τις 17 Μαρτίου.

-Τι δείχνει η πρώτη εικόνα όσον αφορά τη διαμόρφωση της αξίας των ακινήτων. Ποια η διαφορά σε σχέση με τον Ιούνιο του 2018, όταν έγινε η τελευταία αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών

-Υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ: Τι πρέπει να περιμένουν φέτος πάνω από 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων

-Ποιοι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν λιγότερο φόρο ακόμη και στην περίπτωση που αυξηθεί η αντικειμενική αξία των ακινήτων τους

tanea.gr

Διαβάστηκε 1074 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.