Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:06 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 14:09

Σύσκεψη για τα μη δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου  για την διαχείριση των μη δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με το συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Λύρου διευρυμένη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος, οι Αντιδήμαρχοι Περσεφώνη Μελαχρή και Σπύρος Βασιλείου, πρόεδροι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων , Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και φορέων καθώς επίσης Κτηνίατροι που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε παραγωγικός διάλογος με τους εκπροσώπους φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης. Αναζητήθηκαν κοινά αποδεκτές και σύμφωνες με την νομοθεσία λύσεις, για την προσωρινή φιλοξενία των μη δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε χώρους οι οποίοι θα διαμορφωθούν κατάλληλα για το σκοπό αυτό, έως ότου ολοκληρωθεί το Δημοτικό Κυνοκομείο που βρίσκεται σε εξέλιξη .

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος , η νέα δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα των αδέσποτων και επισήμανε ότι η συνεργασία και συνεννόηση Δήμου και φορέων για το ζήτημα είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που μπορεί να συντελέσει στην αντιμετώπιση του ζητήματος .

Ο Δήμος θα συνεχίζει και θα εντείνει τις συντονισμένες ενέργειες έως ότου υπάρξει οριστική λύση για το θέμα.

Διαβάστηκε 849 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.