Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 09:50

Ο Δ. Γαλαζούλας επικεφαλής της Αστυνομίας στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Γαλαζούλας θα είναι ο νέος επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, διαδεχόμενος τον Παναγιώτη Πετσίνη που αποστρατεύτηκε στις πρόσφατες κρίσεις.

Ο Δημήτρης Γαλαζούλας ήταν μέλος του επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και διετέλεσε Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου. Σημειώνεται ότι ο κ. Γαλαζούλας ήταν ο τρίτος κατά σειρά παλαιότητας Αστυνομικός Διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας αλλά με τις μετακινήσεις των κ.κ. Νικολάου (Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας) και Σαράτση (Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας) είναι πλέον αυτός που αναλαμβάνει ως ο πλέον υψηλόβαθμος στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση. Αναπληρωτής του θα είναι ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, πρόσφατα προακτέος στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και πρώην Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 638 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.