Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 22:03

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1 (Κύπελο) (Δηλώσεις Παικτών Παναιτωλικού)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ντάουντα: «Καλό το 1-1, θα παλέψουμε στη ρεβάνς»

Ο σκόρερ του Παναιτωλικού στο 1-1 με την ΑΕΚ, Αμπιόλα Ντάουντα μίλησε για το γκολ που σημείωσε αλλά και για τις πιθανότητες της ομάδας του στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάουντα στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ του: «Είμαι ένας επιθετικός. Πρέπει να είμαι αδυσώπητος. Όταν παίζεις απέναντι στην ΑΕΚ δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες και πρέπει να εκτελέσεις όταν σου έρθει η μπάλα, στις λίγες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν».

Για το αγωνιστικό πλάνο του Παναιτωλικού: «Είχαμε ένα πλάνο, αλλά μας δυσκόλεψε πολύ ο Σιμόες και ο Μάνταλος. Ο προπονητής έφερε τον Μουνιέ και τον Ρόσα κοντά μου. Εγινε λίγο πιο εύκολο. Το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

gazzetta.gr

Μαλής: «Δύσκολη η πρόκριση, αλλά όλα είναι πιθανά»

Ο στόπερ του Παναιτωλικού δεν χάνει την ελπίδα του για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ μετά το 1-1.

Ο Αλέξανδρος Μαλής ήταν ευχαριστημένος με την προσπάθεια του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ (1-1). «Από τη στιγμή που ήρθε ο κ. Χάβος έχουμε βελτιωθεί πολύ και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε οποιαδήποτε ομάδα, είτε την ΑΕΚ, είτε τον Ολυμπιακό. Το θέλαμε πολύ το σημερινό. Ο κόουτς μάς είπε να το ευχαριστηθούμε. Θέλαμε να κλείσουμε καλά τον αντίπαλο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη, αλλά ποδόσφαιρο παίζουμε, όλα είναι πιθανά και θα πάμε στο ΟΑΚΑ να προσπαθήσουμε», τόνισε ο αμυντικός των Αγρινιωτών.

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 2201 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.