Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 22:01

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1 (Κύπελο) (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: «Ανταποκριθήκαμε καλά μετά το προβάδισμα της ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο 1-1 του Κυπέλλου με την ΑΕΚ έμεινε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναιτωλικός ανταποκρίθηκε πολύ καλά μετά το προβάδισμα της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο ξεκίνημα κάναμε πολλά λάθη και χάναμε μονομαχίες στο κέντρο, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με μια στημένη φάση, αλλά στη συνέχεια, βάζοντας σαν δεύτερο φορ τον Μουνιέ δίπλα στον Ντάουντα, η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλύτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα στις μονομαχίες, κλείσαμε καλύτερα τους χώρους και με τις αλλαγές που κάναμε βγήκαμε στην κόντρα επίθεση. Βρήκαμε ένα υπέροχο γκολ με τον Ντάουντα, φτάσαμε κι άλλες φορές κοντά αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Βλέπουμε τον αγώνα της Δευτέρας και μετά τον επαναληπτικό».

Καρέρα: «Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος χωρίς την... κακία που απαιτείται σε τέτοιο ματς»

Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, κάτι που δεν τον άφησε ευχαριστημένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο:

Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς την… κακία που απαιτείται σε ένα τέτοιο ματς. Κάναμε πολλά λάθη. Άρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν η εικόνα του Παναιτωλικού αντικατοπτρίζεται και στη χαμηλή βαθμολογική του θέση: «Είναι μία καλή ομάδα. Μία άριστη ομάδα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει γρήγορους παίκτες κι αν δεν την αντιμετωπίσεις με την… κακία, όπως είπα, ρισκάρεις με κίνδυνο να δεχθείς γκολ».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε τόσες πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο λόγος είναι ότι κάναμε πολλά λάθη, όχι τόσο πολύ στις πάσες, αλλά στην ποδοσφαιρική μας θεωρεία. Κάναμε λάθη στις επιλογές μας και όταν κάναμε αυτά τα λάθη, τους δίναμε την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα επίθεση να χτίσει ο αντίπαλος το παιχνίδι».

Για τη χρησιμοποίηση του Χριστόπουλου: «Αυτός ο παίκτης έχει όλη την ποιότητα να παίζει με την πρώτη ομάδα. Γι’ αυτό και είναι στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι μια αρχή και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να παίζει».

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 2102 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.