Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 14:05

Γερμανικό κανάλι “ταξιδεύει” σε Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, Μεσολλόγγι και Ναύπακτο (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα αφιέρωμα στη χώρα μας! 

Το γερμανικό κανάλι Welt, “ταξιδεύει” στην Ελλάδα!

Οι ομορφιές της χώρας μας διαφημίζονται μέσα από ένα βίντεο σχεδόν 45 λεπτών… Το κανάλι της Γερμανίας, δημιούργησε ένα αφιέρωμα με πλάνα από το Ρίο, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο, τους Δελφούς και την Αθήνα.

Το στάδιο του ταξιδιού κατά μήκος της νότιας ακτής της Ελλάδας αρχίζει με τη Γέφυρα του Ρίου. Μηχανικός ασφαλείας, οδηγεί τη δημοσιογραφική ομάδα στο εσωτερικό των πυλώνων, δείχνοντας και εξηγώντας πώς δημιουργήθηκε αυτό το κατασκευαστικό αριστούργημα.

Στη συνέχεια, συναντάμε έναν παραγωγό χαβιαριού στις λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου, ενώ στα πλάνα βλέπουμε το γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου και την αρχαία πόλη των Δελφών.

Το ταξίδι συνεχίζεται με ένα συλλέκτη ρητίνης που βρίσκεται στους λόφους κοντά στο Μαραθώνα, ο οποίος συλλέγει “υγρό χρυσό” στα πεύκα για την προετοιμασία της ρετσίνας.

Τέλος, φτάνουμε στην Αθήνα, όπου η ομάδα συνόδευσε έναν πολυάσχολο καλλιτέχνη του δρόμου μέσα από την παλιά πόλη που ονομάζεται Πλάκα ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη και συναντήθηκε με τη Ελληνίδα ιστιοπλόο, Σοφία Μπεκατώρου, που έκανε την εκπαίδευσή της στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε το βίντεο:

e-nafpaktia.gr

Διαβάστηκε 3502 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.