Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:37 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:21

Πρωτόκολλο υπάρχει!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο φύλλο του Σαββάτου η στήλη, µε αφορµή τα ανοιχτά παράθυρα από το κτίριο του Οργανισµού Καπνού επί της οδού Μακρή και τα σχόλια που προκάλεσε η δηµοσίευση των φωτογραφιών στο διαδίκτυο από το συµπολίτη µας Κώστα Πατρώνη προέβη σε κάποια σχόλια αναφορικά µε αυτή την «πονεµένη» ιστορία.

Δυστυχώς κάναµε λάθος να µείνουµε στα όσα είχαν ειπωθεί σε συνεδρίαση του δηµοτικού συµβουλίου Αγρινίου πριν από περίπου ενάµιση χρόνο. Τότε βεβαίως η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στην «απώλεια» του τεχνολογικού και αρχειακού υλικού των Καπναποθηκών Αφών Παναγόπουλου, που είχε αποθηκευτεί στο κτίριο του πρώην Οργανισµού Καπνού. Όµως τότε είχε ειπωθεί ότι όταν το 2012 παραχωρήθηκε το κτίριο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο δήµο Αγρινίου δεν συντάχθηκε το απαραίτητο πρωτόκολλο  παράδοσης – παραλαβής, που θα ολοκλήρωνε και τυπικά την παραχώρηση. Τελικά αυτό είναι λάθος. Η στήλη ενηµερώθηκε αρµοδίως ότι έχει συνταχθεί κανονικά πρωτόκολλο  παράδοσης – παραλαβής, όπως προβλέπεται. Μάλιστα το συγκεκριµένο έγγραφο, που περιήλθε σε γνώση της στήλης φέρει ηµεροµηνία 7 Μαρτίου 2012, δεν αναφέρει τίποτα για το τεχνολογικό και αρχειακό υλικό των Καπναποθηκών Αφών Παναγόπουλου. Μάλλον στο δήµο Αγρινίου πρέπει να κοιτάξουν ξανά το κιτάπια τους, έτσι ώστε τα όσα λέγονται στο δηµοτικό συµβούλιο να ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα. Και φυσικά να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες του κτιρίου, ώστε τουλάχιστον το απαξιωµένο κτίριο να µην καταστρέφεται περαιτέρω από τα νερά της βροχής.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 4730 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.