Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:33 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 18:09

Γενική Συνέλευση των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων στο Αγρίνιο (Παρ 7/2/2020 10:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων θα βρίσκεται την Παρασκευή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει εξελίξεων στα Θεσμικά & Οικονομικά προβλήματα των Γεωτεχνικών. Το κάλεσμα:

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10.30 π.μ., κλιμάκιο της ΠΟΓΕΔΥ θα βρίσκεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει εξελίξεων στα Θεσμικά & Οικονομικά προβλήματα των Γεωτεχνικών.
Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Γεωτεχνικών Δ/νσεων να κοινοποιήσουν το παρόν έγγραφο στα Μέλη μας καθώς και για την διευκόλυνσή τους προκειμένου να παραστούν στην Γενική Συνέλευση.
Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Ελλάδος.


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΚΑΚΑΒΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΚΥΡ. ΔΟΓΑΝΗΣ

Διαβάστηκε 1384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.