Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 18:03

Παναιτωλικός: Κοινή ανακοίνωση Παλαιμάχων – Ερασιτέχνη – ΠΑΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη και η αδικία που συντελείται σε βάρος του Παναιτωλικού από όργανα και ανθρώπους που εκ του θεσμικού τους ρόλου οφείλουν να απονέμουν δικαιοσύνη, με ένα ακόμα «ρομποτικό χειρουργείο» στον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη, προκαλούν την αγανάκτηση της Παναιτωλικής οικογένειας. Εκπρόσωποι των διοικήσεων, Παλαιμάχων, Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, συναντήθηκαν και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν έντονα προς κάθε κατεύθυνση, για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναιτωλικός.

Στην κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν:

Τη στοχοποίηση και την οργανωμένη επίθεση τη βιώνουμε από τότε που ο Παναιτωλικός αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική έως και σήμερα. Προφανώς είναι το τίμημα της επιλογής του να επενδύσει αποκλειστικά και μόνο στο ποδόσφαιρο, μένοντας μακριά από τη βρωμιά. Ενοχλούσε και ενοχλεί γιατί, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο των μνημονίων, στο ποδόσφαιρο των στημένων, των συναλλαγών, των δικαστηρίων, των αρμάτων, των δανεικών, ο Παναιτωλικός παραμένει ανεξάρτητος.

Και εφέτος, από την αρχή του πρωταθλήματος κάναμε τις επισημάνσεις μας στα θεσμικά όργανα, παραθέτοντας αδιάσειστα στοιχεία για σοβαρότατα διαιτητικά λάθη, που διαμόρφωσαν αποτελέσματα και εν τέλει αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα. Δεν πήραμε καμία απάντηση!

Λάθη που επαναλαμβάνονταν και όσοι τα διέπρατταν αντί να τιμωρηθούν μάλλον… επιβραβεύονταν με τον ορισμό τους σε επόμενους αγώνες. Αναγκαστήκαμε στη συνέχεια να διαμαρτυρηθούμε με δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και πάλι η ένοχη αφωνία τους συνεχίστηκε. Το μόνο που έμεινε είναι η καθολική αναγνώριση από την κοινή γνώμη της αδικίας που συντελείται σε βάρος μας. Που βλέπει και καταλαβαίνει!!!

Οι επιθέσεις τους δεν θα μας κάμψουν. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας και ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Για να μας νικήσουν θα χρειαστεί να εξευτελιστούν πολύ περισσότερο, εμπνευστές και εκτελεστές.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας στερήσει ότι δικαιούμαστε. Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο θεσμικό τους ρόλο και να προστατέψουν το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας, όσοι συνεχίσουν τον κατήφορο που διάλεξαν, θα μας βρουν απέναντί τους με κάθε νόμιμο μέσο.

Όσα προσπαθούν -χρόνια τώρα- να κρύψουν κάτω από το χαλί, ΒΡΟΜΙΣΑΝ και η μπόχα είναι πλέον αποπνικτική! Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αδιαφάνειας και ατιμωρησίας. Δεν μπορούν να κουνάνε το δάκτυλο όσοι έφτασαν το ποδόσφαιρο σ’ αυτή την κατάσταση. Όσοι συνεχίζουν να το κρατούν όμηρο.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η πρόθεσή τους να προστατεύσουν τα συμφέροντα του Παναιτωλικού με κάθε τρόπο, καλώντας σε αυτόν τον κοινό αγώνα όλους τους εκπροσώπους της κοινωνίας και του ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα (παρακολουθώντας παράλληλα και τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο) ανοίγει το επόμενο διάστημα ένα πλαίσιο διαλόγου, στο οποίο όλοι πρέπει να εκφραστούν. Για το μέλλον του Παναιτωλικού και πως θέλουν τη λειτουργία του ιστορικού Συλλόγου μας σ’ αυτό το ποδοσφαιρικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Διαβάστηκε 3211 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 18:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.