Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:14 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 14:49

Ναυπακτος: Και το όνομα του φετινού Καρναβαλιού: ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΕΣ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου

Και το όνομα αυτού: ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΕΣ!  Το καρναβάλι της Ναυπάκτου γίνεται θεματικό και μετά από πρόταση της Επιτροπής Πολιτιστικών Δράσεων του Δήμου Ναυπακτίας επελέγησαν οι… θαλασσοταραχές

Οι προετοιμασίες συλλόγων, σχολείων και ομάδων είναι πυρετώδεις προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020.  Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των καρναβαλιστών την Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Ντίνος Τσουκαλάς, ενημέρωσε ότι η  παρέλαση θα ξεκινήσει από τις Νεροτσουλήθρες και διασχίζοντας την παραλιακή Οδό Ναυμαχίας (Ψανή) θα φτάσει στην Οδό Σοϊδά.  Ένα μεγάλο πάρτυ με ατελείωτο χορό και τραγούδι, θα ακολουθήσει στην Πλατεία του Λιμανιού!  Εκεί, πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους! Το καρναβάλι άλλωστε αποτελεί πηγή αστείρευτου κεφιού, χρώματος και φαντασίας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι συμμετοχές για την καρναβαλική παρέλαση είναι ήδη αρκετές και αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά έως και την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Ναυπακτίας (Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Οδός Θεμιστοκλέους Νόβα 16 -πρώην ιατρεία ΙΚΑ).  Για περισσότερες πληροφορίες: 26340 38635 (Ιωάννα Κωστή, Παναγιώτης Παπαστασόπουλος).

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το συνολικό πρόγραμμα και την επίσημη αφίσα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Διαβάστηκε 1711 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.