Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:48

Νικητής επέστρεψε ο Τσακανικας Θωμάς του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ σε ενα μεγάλο παιχνίδι πυγμαχίας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση το Versus συμμετείχε ο πρωταθλητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Τσακανικας Θωμάς με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο, σε έναν επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας.  Ο αθλητής της Kakarelis Team πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι δύο αθλητές προσέφεραν πολύ καλό θέαμα στον κόσμο αφού και τους δύο τους διακρίνει η εμπειρία και η δύναμη.  Ο αγώνας έληξε με ομόφωνη απόφαση των κριτών υπέρ του Τσακανικα, φέρνοντας άλλη μία μεγάλη επιτυχία στον σύλλογο αλλά και στην πόλη μας στο άθλημα της πυγμαχίας. Ο αθλητής του Κακαρελη θεωρείται από τους πιο εντυπωσιακούς αθλητές στην πυγμαχία αφού είναι πολύ επιθετικός με αρκετά νοκ άουτ, κάτι που ξεσηκώνει τους θεατές.  

Το ΔΣ συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή του για την μεγάλη επιτυχία τους. Ευχαριστούμε πολύ και τον  βοηθό προπονητή του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ Πάνου Μίλτο που ήταν στη γωνία και στήριξε όλη την προσπάθεια αλλά και τον Γιάννη Τσακανικα που παρευρέθηκε εκεί.

Διαβάστηκε 2027 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.