Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:05 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 12:43

New Single-Νίκη Αλεξάνδρου-Για μένα μόνο-(2-2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη Αλεξάνδρου « Για μένα μόνο» μια όμορφη  μπαλάντα που ξεχωρίζει

Η Νίκη Αλεξάνδρου  πραγματοποίησε το δεύτερο δισκογραφικό της βήμα ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι « Για μένα μόνο» .

Μια ξεχωριστή λαϊκή  μπαλάντα  που τις εμπιστεύτηκαν  ο ανερχόμενος δημιουργός Φώτης Καλαντζής και η στιχουργός Αγγελική Κασιμάτη.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

Καλή Ακρόαση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Νίκη Αλεξάνδρου είναι 26 ετών και κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Είναι το 4ο και τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Το ταξίδι της με τη μουσική και το τραγούδι ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας μαθήματα πιάνου και φωνητικής.

Τα τελευταία 10  χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Οι πρώτες επιρροές της ξεκίνησαν από το σπίτι της και έχουν να κάνουν με το λαϊκό τραγούδι.

Μεγάλωσε με Διονυσίου, Καζαντζίδη, Σακελλαρίου, Διαμάντη, Βάνου, Δούκισσα , Τερζή, Μαρινέλλα, Βιτάλη και Αλεξίου.

Το πρώτο τραγούδι που είπε παιδί στην αυλή  του σπιτιού της ήταν το Αγριολούλουδο.

Η αφορμή που πήρε την απόφαση ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν η συμμετοχή της σε μία συναυλία σε ηλικία 14 χρονών και ξεκίνησε αμέσως τις σπουδές.

Έχει τραγουδήσει όλα τα είδη της Ελληνικής μουσικής την εκφράζει όμως και ασχολείται με το ελαφρολαϊκο τραγούδι.

Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από ενάμιση χρόνο με τίτλο «Το πιο μεγάλο ψέμα» σε μουσική- ενορχήστρωση Εύμορφου Κασινάκη  στίχους Αγγελικής Κασιμάτη  και χορογραφήθηκε  στο Studio 3ηχο του  Νίκου Σταυρόπουλο.

Το δεύτερο τραγούδι της κυκλοφόρησε πριν 8 μήνες από την InsideOut Music Web Promo Yon, όπου είχε την χαρά και την Τιμή να συμμετέχει σε ένα Digital Album «Φώτης και Φίλοι», ενός νέου ανερχόμενου δημιουργού (συνθέτη και στιχουργού του )Φώτη Καλαντζή  Μια μπαλάντα σε μουσική Φώτη Καλαντζή, στίχους Αγγελική Κασιμάτη  που  ηχογραφήθηκε  στο Studio Ηχόμετρο του  Γιάννη Θάνου

Αυτή τη στιγμή  βρίσκεται στις προετοιμασίες ενός νέου δυναμικού τραγουδιού που την μουσική και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Νίκος Σταυρόπουλος και στίχους η Αγγελική Κασιμάτη.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά μαγαζιά , μουσικές σκηνές, έχει κάνει περιοδείες(η τελευταία της ήταν με τον Δημήτρη Γιώτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που κράτησε 3 χρόνια)  και  έχει συμμετάσχει σε συναυλίες.

Αυτό το χειμώνα εμφανίζεται σε ένα όμορφο χώρο στον Άλιμο  στο «ΜπαRaki» με ένα νεανικό σχήμα όπου έχουν εκρηκτικές βραδιές.

Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την μελέτη του παλιού  λαϊκού τραγουδιού και τους ερμηνευτές  του διότι θεωρεί πως έχουμε τεράστια κληρονομιά επίσης της αρέσουν τα ταξίδια και να μοιράζεται χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αυτό που πιστεύει βαθιά μέσα της και η ίδια το πράττει είναι  πως όσες δυσκολίες και αντιξοότητες υπάρχουν να μην το βάζει κάτω, να χαμογελά, να δουλεύει σκληρά, να κυνηγά το όνειρό της και τον  στόχο της . Άλλωστε τίποτα δεν χαρίζεται στην ζωή, είναι διαρκής αγώνας.

 

 

Διαβάστηκε 3184 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.