Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 12:42

O Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου έκοψε την πίτα του (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου στο Emileon. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου κύριοι Φωτάκης και Γκούντας, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Τσιτσέλης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Νικάκης κ.α.

Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου κύριοι Λαναράς, Τάνταρος, και Γαλανόπουλος. Η αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Ανδρίκουλα. Ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπακόπουλος και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Κανελλόπουλος. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Αιτωλοακαρνανίας κ. Ανδιόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Κοντός, ο πρώην Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπενέκος και ο πρώην Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Παπασάικας.

Τέσσερις ιατροί ήταν οι τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν διάφορα δώρα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.