Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:40 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 12:35

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων κόβει την πίτα του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων σας καλεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30 π. μ. σε συνάντηση – συνέλευση στη μεγάλη αίθουσα της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας στο Μέγαρο Τρικούπη της Πλατείας Ομονοίας, Πατησίων 5 (στοά) 4ος όροφος,όπου:
-Θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας.
-Θα πραγματοποιήσουμε συνέλευση.
-Θα διενεργήσουμε και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, θα γίνει σύντομος απολογισμός του έργου ως τώρα και θα ακουστούν προτάσεις και σκέψεις για τις δράσεις της νέας χρονιάς.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να είναι παρόντα κατά την συνάντηση.
Επίσης καλούνται όλοι οι συναδέλφοι των media (δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι) που εργάζονται σε εφημερίδα, περιοδικό, ραδιόφωνο, τηλεόραση και διαδίκτυο (Site, Blog) και δεν έχουν γραφτεί στο Σύλλογο,να έλθουν στην εκδήλωση, να εγγραφούν και να πάρουν μέρος κανονικά στις διαδικασίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1. Πρόεδρος: ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
2. Αντιπρόεδρος: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
3. Γενικός Γραμματέας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .
4. Οργανωτικός Γραμματέας: ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
5. Ταμίας: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
6 . Αναπληρωτής Ταμίας: ΚΙΚΗ ΠΑΠΠΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
7. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
8. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
10.ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
11.ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΚΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
12.Εξελεγκτική Επιτροπή:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
13. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
14. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
15. Υπεύθυνη Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1725 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.