Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 23:04

Όχι Αστυνομίας και Παναιτωλικού στη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλάθλους της ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ κατά τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ζήτησε να διατεθούν στους φιλάθλους της εισιτήρια και ξεχωριστό τμήμα εξέδρας, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν αρνητική.

Ο Παναιτωλικός υποστήριξε ότι για τον αγώνα θα εκδοθούν έως 3.000 εισιτήρια και προσκλήσεις για τις ανάγκες μόνο των δικών του φιλάθλων.

Η αστυνομία είπε ότι η μεγάλη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ, όπως έγινε στον αγώνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα (περίπου 1000 άτομα), δημιουργεί πρόβλημα στη διαχείρισή τους ενώ υπάρχει πρόβλημα ασφαλούς διαχωρισμού των οπαδών των δύο ομάδων τόσο εντός του γηπέδου, όσο και εντός του ιστού της πόλης.

Επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει ξεχωριστό εκδοτηρίου για τις ανάγκες των φιλάθλων της ΑΕΚ οδηγεί στη συνεύρεση των οπαδών των δύο ομάδων η οποία εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Κατόπιν των παραπάνω η αστυνομική διεύθυνσης Ακαρνανίας εισηγείται την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ.

sdna.gr

Διαβάστηκε 2055 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.