Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 21:42

Σε «ζεστό» κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας (Βίντεο-Φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mέσα στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων, η Δημοτική Αρχή και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφιλοχίας, παρευρέθηκαν σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας. Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς π. Οδυσσέας και π. Γεώργιος.
Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Ζωή Ντρούτση δίνοντας παράλληλα και τις ευχές της στους παρευρισκόμενους, όπως και η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κ. Ρένα Μολώνη.

Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κατσούλας στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ και τους εργαζόμενους, ενώ ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική αρχή, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πολιτών της τρίτης ηλικίας. Το φλουρί κέρδισε το μέλος του ΚΑΠΗ κ. Θεοδώρα Νικολέτου.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1690 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.