Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:35 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 15:24

Αυτές είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες που βραβεύθησαν στον Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τους εμπόρους  και  καταστηματάρχες οι οποίοι διακρίθηκαν στον διαγωνισμό για την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα καταστήματος βράβευσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μεγάλη συμμετοχή των εμπόρων.

Η επιτροπή αξιολόγησης,  που αποτελείται από  την Μαρία Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, τον Ζωγράφο – Δ/ντή της  Δημοτικής Πινακοθήκης Χρήστο Γαρουφαλή και τον Ζωγράφο  -  Εικαστικό  Δημήτρη Παπατρέχα, έκρινε τις βιτρίνες ως εξής:

1o BΡΑΒΕΙΟ

Esperia Boutique Hotel

Φιλιππιάδης Χρήστος και ΣΙΑ Φαρμακείο

2o ΒΡΑΒΕΙΟ

Βιοκαρπέτ, Ασημακοπούλου Ιωάννα και  Πατσέας Γεώργιος

3o ΒΡΑΒΕΙΟ

Ανθοπωλείο Μπαλτά

Επαίνους

Kid’s Wear Σύρμος Λυσίμαχος

Οπτικά Βλάχος Γεώργιος

Οπτικά Στέφανος Φελώνης

Από τις δημοτικές ενότητες βραβεύτηκε το βιβλιοπωλείο της κ. Σωτηρίας  Δαβράζου  στo Καινούργιο Αγρινίου.

Στην προσπάθεια των εμπόρων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι στηρίξατε για μία ακόμη χρονιά  την προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου. Σήμερα, επιβραβεύουμε την διάθεση σας να συμβάλλετε στο εορταστικό κλίμα.  Όλοι μαζί καταφέραμε να δώσουμε χαρά και χρώμα στην πόλη. Χαίρομαι που συμμετέχετε στην προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πόλη μας. Θέλω ακόμη να συγχαρώ  τα μέλη της Επιτροπής και να ευχηθούμε να συνεχιστεί όλη αυτή η προσπάθεια και τις επόμενες χρονιές».  

 

Διαβάστηκε 1111 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.