Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 17:42

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου στο Δημητρούκειο Ειδικό Σχολείο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Διεύθυνσης του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου να παρευρεθεί για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α’ Βοηθειών-χρήση Απινιδωτή και τεχνικές αντιμετώπισης κατά την διάρκεια ενός σεισμού.

Δείχνοντας ενδιαφέρον τόσο οι Δάσκαλοι όσο και οι μαθητές παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.

«Δεχτήκαμε την πρόσκληση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε σε αυτό το χώρο,για να ενημερώσουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για θέματα Α’ Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές την διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου, Διονύσης Τσιρόγλου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1131 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.