Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 17:41

Διπλά παράπονα προς Παπαναστασίου και Βαρεμένο από Καραμητσόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Γ. Καραμητσόπουλος έριξε διπλά βέλη τόσο προς τον δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου όσο και προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία αμφότερων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.

Από τον μεν πρώτο ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν έδωσε καμιά απάντηση για το Πάρκο Αγρινίου κι αντίθετα, θα λέγαμε, μάλλον τον εγκάλεσε γιατί φέρνει κάθε φορά το ίδιο θέμα.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Καραμητσόπουλος πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα «που “πληγώνει” την πόλη μας επί 7 χρόνια και τα 6 από αυτά την ευθύνη για την επίλυση του έχει ο σημερινός Δήμαρχος»…

Το δεύτερο παράπονο ο κ. Καραμητσόπουλος το έκανε με ειδική μνεία στον Γ. Βαρεμένο καθώς θεώρησε ότι δεν έπρεπε να αποχωρήσει αμέσως μόλις μίλησε για την εκτροπή του Αχελώου αλλά έπρεπε να παραμείνει για να ακούσει τις υπόλοιπες εισηγήσεις.

«Ο στοιχειώδης σεβασμός προς τον θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων και κυρίως προς τους πολίτες που εκπροσωπούν επιβάλλει ένας Βουλευτής που παρευρίσκεται και μιλάει για ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην αποχωρεί αμέσως μετά αλλά να παραμένει σ’ αυτό για να ακούσει και τις τοποθετήσεις τουλάχιστον των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων. Ιδιαιτέρως όταν αφορούν ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η εκτροπή του Αχελώου», εξήγησε ο κ. Καραμητσόπουλος.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 910 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.