Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 11:36

Σύσκεψη Συντονιστικής και αυτοδιοικητικών για την εκτροπή του Αχελώου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας  ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου συνεδρίασε χθες το βράδυ στο δημαρχείο Αγρινίου.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση – σύσκεψη ήτο διευρυμένη με την συμμετοχή των δημάρχων της Αιτωλοακαρνανίας και εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Παρών βέβαια στη συνάντηση το Επιμελητήριο Αιτ/νία, το ΤΕΕ, η Ένωση Αγρινίου με εκπροσώπηση από τους προέδρους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές τα δημοτικά συμβούλια του Αγρινίου και του Μεσολογγίου εξέδωσαν ήδη ψηφίσματα κατά της εκτροπής. Και τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι της περιοχής, προκειμένου να αποτυπωθεί για άλλη φορά το αρραγές μέτωπο ενάντια στις κυβερνητικές προθέσεις. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές η συνεδρίαση δεν είχε ολοκληρωθεί, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι τους εκπροσώπους της περιοχής θα τους απασχόλησε το πολυπόθητο ραντεβού με τους εμπλεκόμενους στο θέμα της εκτροπής Υπουργούς της Κυβέρνησης, προκειμένου να ακουστεί και η άποψη της Αιτωλοακαρνανίας.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 754 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.