Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 18:12

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 2 βρεφονηπιοκόμων στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 έως και Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά 2 ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών των παιδικών σταθμών του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που θα υπάρχει στον ΔΠΣ Βόνιτσας και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (Παιδικός Σταθμός Βόνιτσας), Ελευθερίου Βενιζέλου 52, Τ.Κ.: 30002 Βόνιτσα, Λάμπρη Νεκταρία (τηλ. επικοινωνίας: 2643022232).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέση μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 έως και Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

xiromeronews.gr

Διαβάστηκε 2964 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία