Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:55 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 14:13

Συνέντευξη του Δημάρχου Αγρινίου Γεώργου Παπαναστασίου στον Ρ/Σ 102 FM της ΕΤ3 σχετικά με το θέμα της εκτροπής του Αχελώου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην   ΕΡΤ3 και την δημοσιογράφο  Μαρίνα Μάντζου παραχώρησε συνέντευξη ο Δήμαρχος Αγρινίου . Ο Γιώργος Παπαναστασίου ενημέρωσε, ως πρόεδρος  της Συντονιστικής Επιτροπής, για την ειλημμένη απόφαση  των Φορέων της Αιτωλοακαρνανίας να σταματήσει άμεσα κάθε συζήτηση και μεθόδευση στην κατεύθυνση της εκτροπής του Αχελώου στη Θεσσαλία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου επανέλαβε ότι η υπόθεση της εκτροπής του Αχελώου  έχει αποτραπεί μέχρι σήμερα μέσα από  πέντε ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και  επισήμανε εμφατικά ότι οι σύγχρονες χώρες δεν μπορούν να προχωρούν με παλιές συνταγές.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης.

 

Διαβάστηκε 1738 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 00:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.