Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:23 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 16:49

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την μελέτη παράκαμψης του οικισμού Εμπεσσού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπογράφτηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και τους αναδόχους, η μελέτη «Παράκαμψης οικισμού Εμπεσσού και νέα γέφυρα». Η μελέτη είναι συνολικού προϋπολογισμού 73.160 ευρώ και προβλέπεται χρονικό διάστημα δέκα (10) μηνών για την ολοκλήρωσή της.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Μαυρομμάτης ανέφερε: «Ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει την ανάγκη να επιταχυνθούν όλα τα έργα και οι δράσεις που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, ειδικά αυτών που εκκρεμούν επί χρόνια και αφορούν τους πολίτες των πιο απομακρυσμένων περιοχών. Στο πλαίσιο αυτό, βάλαμε σήμερα το… νερό στο αυλάκι για να ξεπεραστεί ένα χρόνιο πρόβλημα και να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό ένας νέος δρόμος που θα παρακάμψει τον οικισμό του Εμπεσσού και θα βελτιώσει την ασφάλεια και τον χρόνο των μεταφορών, ενώ θα ανακουφίσει και την κυκλοφορία εντός του οικισμού. Παράλληλα, ο νέος δρόμος, μήκους 2,2 χλμ θα περιλαμβάνει και νέα γέφυρα, μήκους 30 μέτρων περίπου».

Διαβάστηκε 913 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.